2011-10-18 | 22:32:25

Ni har tappat...

Kontrollen över era lögner...Bottenskrapet har sjunkt så lågt att de inte har nå koll-lögnerna haglar och de är väl ert försvar för att ni ska överleva de ni gör :) ni kan inte skilja på sanning eller lögn längre..de orden är väl lika för er...Men när ni väl ska försöka sortera på vad som är vad-vet ingen av er vad sanning är..Tragiskt!! Om ni tänker efter med era trasiga hjärnor så är det väl inte så konstigt att det går illa för er ALLA..Som jag hörde idag-ena efter den andre är tappad och den äldset av er är sinnes...

2011-10-17 | 01:24:26

JAA DUU OCH DINA SVIN...

Att ha haft den uppväxt som du...alkomissbruk och mer därtill....frustrerad har vi alla blivit men att ha såå sjuk handling...trorjag då inte!!!Åh snygg är du då inte..haha ska va snäll och inte tala om va som är grunden till de,lodis är rätta ordet som du själv har sagt om dig-flottig och jävlig-äckel!!Förutsättning för dig och ....... haha sjuka fanskap!!!

2011-10-16 | 16:25:42

Hallå

Ingen vill ha de rykte DU har lyckats skapa åt dig själv på några månader...fyfan va äckligt..haha!! I övrigt så skriver jag i den andra bloggen... :)

2011-10-14 | 12:03:34

Ett till inlägg...

Ååå va jag gillar denna stund :) Fredag..njuter- ikväll så blire...ler över att de spricker lite här och där-de kan aldrig gå bra för en nytoman :) För puckad att haja..haha.. De är ju helg snart-ljuvligt..hur tillbringar ni den?? Söker lite kärlek kanske..som går åt skogen när den andre vaknar upp och ser en mega uggla..haha:)
2011-10-12 | 22:59:27

Ett inlägg...

Ska va snäll och slänga in ett inlägg här....Enormt saknad är jag med mina inlägg,de är bevisat :) Kul :) Anledningen till att jag inte har varit här-min andra blogg!! Responsen här är helt ok men den andra ni kan fan inte ana hur den är där...säger bara -ÄR SÅ OTROLIGT GLAD ÖVER ATT DET GÅR HEM OSS SÅÅÅ MÅNGA FLER-tänk att exakt de jag skriver här går verkligen hem ute i storstäder,by...överallt... :) Annars rullar livet framåt..kan inte klaga på nåt just nu..förutom att det blåser...Är precis som jag vill att det ska vara och ännu bättre är på g...de behagar mig så otroligt mycket nu och sen..kärlek så jävla blåst ,här och där glöm de!!Jag bara njuter med min härliga familj och vänner i stan :) Tolka nu inte att min kärlek är slut-glöm de...meningarna får ni tolka och spekulera i bäst fan ni vill...:) de är ju ni såå duktiga me....

2011-10-02 | 23:26:16

Gäsp..

Man ska då aldrig upphöra att förvåna sig över vissa..haha.. Hur har er dag varit?? Min har varit skön-lat med andra ord :) Har haft kaffefrämmande från stan-stora stan Hudik :) -de är allt..har bara varit..hängt tvätt,läst bok,prata i telefon,inge mer såå skönt..Har varit i min andra blogg-måste va där lite mer..hålla den vid liv..funderar på att sätta kodlås här-igen..i några dagar..så jag bara har fokus på den andra.. Måste krypa ner i säng snart..dax med rutinerna i morn!! Återkommer
2011-10-02 | 12:31:58

Rusk...

Denna schysta rusk dag tillbringas hemma...pigg och alert som vanligt..tänk va sovmorron kan göra:) Tvätt finns det alltid och den ska jag ta itu med..kaffefrämmande kommer...utöver detta ska jag bara vara...:) Lite glest mellan inläggen är det ju..skriver ju på andra ställen oxå..men de får ni ta..:) ni brukar vänta så snällt :) återkommer!!
2011-10-01 | 22:16:13

Tjohoo..

Gjort lite av varje...bara de som har behagat mig,inga måsten,alltså bara kuligt..Vi har snurrat lite här och där..har haft främmande på kvällskvisten-mys!!och nu är jag bara glad :) va har patrasken gjort må tro-fixat till peruk kanske sitter och önskar om ett bättre liv-dag drömmer..visioner..:) Gud-va lite rättvis..spotta fram ett jobb..herregud va vissa önskar tigger ber om kärlek..tillochmed snudd på bjuder ut sig-slutar bara att man blir ännu mer knäckt...Ja i morron är det söndag:) livet leker......sug inte åt er nu..:)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!